UPDATE! Weer clubavonden vanaf 20 augustus

Mede vanwege het feit dat het vorige schaakseizoen noodgedwongen vroegtijdig tot een einde kwam zullen we dit seizoen iets eerder dan normaal weer gaan beginnen. Daar waar we normaal gesproken pas in september zouden beginnen, begint het komende schaakseizoen reeds op donderdag 20 augustus. Dit geeft ons de gelegenheid om alvast een beetje te gaan wennen aan het schaken op anderhalve meter (met twee borden per partij). Ook biedt het natuurlijk de gelegenheid om elkaar wederom weer eens te zien en bij te praten (uiteraard ook op een onderlinge afstand van anderhalve meter).

Daarnaast kunnen we donderdag ook al kennis maken met de nieuwe koster van de Bosbeskapel.

Op donderdag 27 augustus en donderdag 3 september zullen we ook vanaf circa 20:00 uur in de gelegenheid zijn om te gaan wennen aan het schaken op anderhalve meter, op donderdag 10 september zal onze Algemene Ledenvergadering plaatsvinden en vanaf 17 september beginnen dan, als alles volgens plan verloopt, de nieuwe interne competities.

Uiteraard is het overbodig te vermelden dat u niet welkom bent wanneer u verkoudheids- en/of andere corona gerelateerde klachten heeft. In de Bosbeskapel zullen desinfectiemiddelen aanwezig zijn, dit laat onverlet dat u uiteraard vrij bent uw eigen doekjes en/of flesjes met desinfectantia mee te brengen.

Hopelijk tot gauw, groet

Piet Sikkes, voorzitter