Tweede grand prix van dit seizoen

Op 15 oktober was er de tweede Grand Prix van dit seizoen, en ditmaal waren wij aan de beurt voor de organisatie. Voor de laatste maal in de Hofstad Mavo, we moeten volgend jaar zien waar we terecht kunnen. En gelukkig voor het eerst na drie jaar zonder coronastress. We hadden deze keer het op zich simpele idee opgevat om de ouders wat meer ruimte te geven op het balkon en in aangrenzende lokalen, en dat werkte zeer goed. De hele middag verliep zonder wanklank en met de herrie viel het eigenlijk ook wel mee, of misschien raak je er gewoon aan gewend …

Er deden 27 SHTV’ers mee. De uitblinkers: Shinsaku in groep B met 2½ uit 3 ongeslagen winnaar; Zeyd winnaar in groep 2; Daniel in groep 7; Sven in groep 16 (alle 10 potjes gewonnen!); Linde in groep 21.

Maar het belangrijkste bij de Grand Prix is meedoen op je eigen niveau. De overige SHTV’ers: Ryoga, tweede, Michael zesde in groep 1; Stijn tweede in groep 4; Ishak vijfde in groep 5; Hasan vijfde in groep 6; Taylor derde in groep 7; Rowin derde, Bart zesde in groep 8; Rein vijfde in groep 9; Huseyin derde, Tom vijfde in groep 10; Tijn tweede in groep 15; Jo tweede, Kevser vierde in groep 16; Adam tweede in groep 17; Melania tweede in groep 18; Victoria vijfde in groep 18; Loïs vierde in groep 19; Yuto vierde in groep 20; Keito vierde in groep 21; Rin vijfde in groep 22; en Jack derde in groep 24. Allemaal goed gedaan!

En hopelijk doen jullie zondag 13 november weer mee in Zoetermeer.

Alle uitslagen staan op de site van de HSB.