Slotavond met prijzen, snelschaken en afscheid

afbeelding van Olav

Seizoen 2018-2019 zit erop voor de jeugd en jeugdbegeleiding van SHTV. De slotavond stond in teken van prijzen en afscheid.

De jeugd ging in een snelschaaktoernooitje aan de slag in 9 groepen. Ze leerden mooi zelf de standen bij te houden en de kruistabel in te vullen. Het ging er sportief en gezellig aan toe. De ouders konden in de zaal toezien voor hoeveel sportief plezier dat spelletje op 64 velden zorgt.

Toen was het tijd om met de prijsuitreiking te beginnen.

Er was voor de eerste 5 plaatsen een beker en omdat in alle vier competities het reuze spannend was geweest, waren er heel wat gedeelde plaatsen. In de grootmeesterklasse werd de 2e plaats zelfs door 3 spelers gedeeld.

De kampioenen waren:

Clubkampioen: Robin

Grootmeester klasse: Tijmen

Meesterklasse: Joppe

Promotieklasse: Daniel

Daarna was het tijd om afscheid te nemen van 4 van onze zeer gewaardeerde jeugdleiders. Ricky, Joëlle, Claudia en Justus gaan zich toewijden aan studie en werk, waardoor ze SHTV gaan verlaten. Ze kregen een afscheidscadeau en een warm applaus van de aanwezigen.

Ook de jeugdleiders worden in het zonnetje gezet als dank voor een leuk en gezellig seizoen. Olav vertelde dat hij na 3 jaar jeugdleiderschap de stok doorgeeft aan Meile. Ook hij kreeg een mooi afscheidscadeau.

Voor alle kinderen was er tenslotte nog een coole SHTV-pen en een verkoelend ijsje en daarmee kwam aan een leuke avond een einde. Aan ieder een fijne vakantie toegewenst en tot ziens in september.