SHTV gastheer van 2e Grand Prix

afbeelding van Olav

Zondag 8 oktober was het aan SHTV zelf de beurt de 2e Grand Prix van het seizoen te organiseren. Hiervoor prijzen we ons gelukkig om bij Mohamed Falloun in de Hofstad Mavo te mogen neerstrijken, een uitstekend gastheer, die behalve een mooie zaal beschikbaar stelt ook nog menig versnapering voor ons klaarmaakt.
Bijzonder was dat ook de Inter Grand Prix neerstreek in Den Haag, een toernooicyclus die in verschillende bonden wordt gehouden voor de meer gevorderde jeugdschakers.
Uiteindelijk mochten we 132 schakers verwelkomen, 12 voor de Inter Grand Prix, die onder leiding van Ton Bodaan en toernooicoaches Jean Paul Drenth en Franck Melssen hun toernooi afwerkten. 
In de grote zaal ging de overige jeugd aan de slag in 20 groepen.
Dankzij een deel van de jeugdleiders en senioren van SHTV en een aantal bereidwillige ouders waren er voldoende tafelleiders om alles in goede banen te leiden.
Hulde voor met name de (groot)ouders die dit op zich hebben genomen! Na afloop waren er mooie bekers en medailles voor de prijswinnaars, waarvan 4x goud, 6x zilver en 4x brons voor SHTV. Al met al een geslaagd tournooi, op naar Zoetermeer in november waar Botwinnik onze gastheer zal zijn.