Seizoensafsluiting voor de jeugdafdeling

Het seizoen 2020-2021 werd voor de jeugdafdeling van SHTV afgesloten met de traditionele prijsuitreiking. De jeugdleden hadden nog de prijzen tegoed van drie competities. Voor de normale competitie was de stand bij het ingaan van de lockdown in december bepalend. Jesper Kool was op dat moment de koploper en hij is dan ook clubkampioen van 2020-2021. Daarnaast was er de onlinecompetitie met elke maand twee prijzen voor de beste spelers van de maand. En ten slotte hadden de best geplaatste spelers van de zomercompetitie nog recht op een beker. Zodoende konden we een heleboel jeugdschakers blij maken met een trofee.

Maar het allerbelangrijkste is dat het op de clubavond gezellig is en dat er een goede sfeer is. En daarvoor zijn alle leden van de vereniging even belangrijk. Om dat te benadrukken was er voor iedereen een mooie medaille, als herinnering aan een heel bijzonder seizoen. En iets meer vergankelijk maar niet minder belangrijk: een ijsje, nou vooruit twee ijsjes voor alle aanwezige schaakkids.

Helemaal vakantie is het niet. We gaan in de zomer op donderdagavond gewoon door, aanvang zoals gebruikelijk om 18.30 uur. Iedereen is welkom, ook kinderen die geen lid zijn maar gewoon een keer willen komen kijken. We zien wel hoeveel jeugdschakers er op komen dagen en maken ter plekke een programma. Hopelijk een leuke activiteit voor diegenen die niet op vakantie zijn.