Sander Pauw lid van verdienste

afbeelding van Olav

Donderdag 10 september stond de Algemene Ledenvergadering van SHTV op de agenda.

Ruim 20 leden waren hiervoor naar de Bosbeskapel gekomen. Het was een bijzondere vergadering.

Niet door de coronazorgen en -maatregelen die de agenda en gesprekken overheersten, maar door het afscheid van Sander Pauw, die na 12 jaar goede zorgen voor de clubkas zijn functie van penningmeester overgeeft aan Peter Vorstemans.

Sander kan afscheid nemen met een fikse plus, want door het stilvallen van de activiteiten van de club vanwege corona, waren er minder uitgaven gedaan.

Scheidend voorzitter Piet Sikkes had een leuke verrassing in petto voor Sander en stelde de vergadering voor Sander lid van verdienste van SHTV te benoemen, een voorstel dat natuurlijk met een fors applaus werd ontvangen. Sander kreeg het speldje coronaproof overhandigd.

Ook intern wedstrijdleider Eric Alvares en voorzitter Piet Sikkes werden in het zonnetje gezet. Eric stopt als bestuurslid, maar Piet neemt zijn taak als intern wedstrijd leider over en blijft bestuurslid in een andere rol.

Na de pauze nam het nieuwe bestuur zitting onder leiding van voorzitter Bart Verbaan. De plannen voor de interne en externe competitie werden gepresenteerd en om 22 uur was alles gezegd wat gezegd moest worden.

De stukken kunnen uit de doos: het schaakseizoen is officieel begonnen!