Rik Pronk kampioen interne competitie 2022-2023

De laatste, 27e, ronde van onze interne competitie is gespeeld. Alle rookwolken zijn opgetrokken. Het was de eerste volledige competitie die niet door corona werd ontsierd.

Rik Pronk stond al lang bovenaan en heeft die plek niet meer afgestaan. Helaas kwam het door het overlijden van Joost niet meer tot een gepland onderling duel. Spannend was het daarom alleen nog voor de plaatsen 2 en 3.

Het 3e periodekampioenschap komt op naam van Bart Verbaan, Hans de Haan en Jianli Zhou.

Uiteindelijk hebben 52 verschillende spelers in deze competitie meegespeeld en hun invloed uitgeoefend op de eindstand. Daarvan hebben 19 spelers voldaan aan de 50%+1 dwz min. 14 partijen. 3 spelers haalden met 13 partijen net die grens niet. Thijs Michiels en William van Zanten waren met 22 partijen intern het meest actief.

Hoewel we tevreden kunnen zijn over het verloop van de competitie kijken we ook vooruit naar seizoen 23-24. Kunnen we de competitie beter laten verlopen, clubavonden nog aantrekkelijker maken? Alle ideeën/gedachten hierover zijn welkom. Schiet de competitieleider/clubkampioen gerust even aan de komende weken!