Prijsuitreiking najaarscompetitie jeugd

afbeelding van Olav

We zitten al weer op de helft van het schaakseizoen. Hoogste tijd om de balans op te maken! We hebben 15 ronden gehad sinds september. Tussendoor natuurlijk ook Sinterklaas schaken en het oliebollen schaken.

Vorige week was de spannendste slotronde ooit (ieg voor de Meester- en Grootmeesterklasse). Donderdag 31-1 de prijsuitreiking.

We begonnen met een schaakcaroussel. Daarbij kiezen de kinderen zelf welke schaakvorm ze willen. Heerlijk om te zien dat ze binnen komen elkaar opzoeken en aan de slag gaan met schaken of een spelletje. Hierbij is raindropchess en 4-persoonsstratego altijd erg populair.

Er werd wat lekkers rondgedeeld en er was wat te drinken.

Om 19.15 begon de prijsuitreiking. Er waren prijzen voor de eerste 5 plaatsen in elke klasse. Het record was in de meesterklasse waarbij 9 kinderen in de prijzen vielen omdat ze eerste 5 plaatsen deelden. Alleen Doru was ongedeeld derde.

Voor de kleinste schakers (2011-2012) waren aparte prijzen. Van hen was Daniel het hoogst geëindigd in de promotie klasse.

De winnaars waren: Joppe, kampioen promotieklasse, Stijn en Imran wonnen samen de Meesterklasse, Tuan en Thomas werden kampioen in de Grootmeesterklasse.

De volledige uitslag vind u terug onder het kopje interne competitie (jeugd). Vanaf 7-2 begint iedereen weer op 0 voor de voorjaarscompetitie. De indeling vindt u ook terug onder interne competitie (jeugd).
Alleen Tuan, Thomas, Tobias en Robin gaan verder tellen en strijden om het clubkampioenschap van seizoen 2018-2019.