Jeugd

Interne competitie

Hier vind u de stand van de interne competitie. Elke week wordt een ronde gespeeld in 3 klassen: de Grootmeesterklasse (stap 2+ en hoger), de Meesterklasse (stap 1/2), de Promotieklasse (stap 1).
Je krijgt punten voor elke ronde:

winst = 5
remise = 3
verlies = 1
afwezig met bericht (tijdig) = 3
afwezig zonder bericht = 0

SHTV-jeugdteams maken er een leuke dag van

Na de jeugdschakers in de D-categorie was het op zaterdag 19 september de beurt aan de E-jeugd (geboren 2010 of later). Wederom was schaakvereniging Spijkenisse gastheer in de prachtige bibliotheek aldaar. En net als vorige week was de inzet het gecombineerde clubkampioenschap van de Rotterdamse en de Haagse schaakbond; en niet te vergeten zeven plaatsen voor de halve finales van het Nederlands kampioenschap. SHTV deed mee met twee teams, met daarin Luka, Bart, Daniël, Koert-Jan, Seth, Thomas, Hasan, Huseyin en Lennart.

Voorjaarscompetitie 2021

We kijken uit naar de winter als deze competitie weer begint :-)

STHV jeugdteam in landelijke halve finale

Een zaal vol met jeugdschakers die elkaar bestrijden alsof hun leven ervan afhangt … op zaterdag 12 september was het dan eindelijk weer zover. Voor het eerst sinds maart was er weer een echt toernooi met borden en stukken, in plaats van onlinewedstrijden met computerschermen waar je met muisklikken je zetten op doet. De Rotterdamse schaakbond organiseerde in Spijkenisse clubkampioenschappen voor de D-jeugd voor de regio’s Rotterdam en Den Haag. Elf teams deden mee: zeven RSB- en vier HSB-teams, waaronder SHTV.

Extern: Jeugdclubkampioenschap E

Afdeling: 
Datum: 
zaterdag 19 september 2020 - 10:00

Er doen twee teams van SHTV mee.

Informatie

Markt 40
3201 CZ Spijkenisse

Extern: Jeugdclubkampioenschap D

Afdeling: 
Datum: 
zaterdag 12 september 2020 - 10:00

Er doet één team van SHTV mee.

Informatie

Markt 40
3201 CZ Spijkenisse

12e ronde najaarscompetitie

Afdeling: 
Datum: 
donderdag 10 december 2020 - 18:15

Pagina's

Abonneren op RSS - Jeugd