100e nummer van Samengevat

Het maart-nummer van Samengevat is nu beschikbaar op de pagina met alle edities of door te klikken op het kleine clubblaadje op de homepage. Dit speciale nummer begint al met de voorpagina's van alle nummers op de omslag. Van linksboven op de achterpagina tot en met rechtsonder op de voorpagina staan ze in chronologische volgorde, maar ergens tussenin staat ook al dit nieuwe nummer.

In dit nummer, dat een stuk voller is dan veel voorgaande treffen we naast de vast rubrieken met standen en ratings ook de eindstanden van de eerste twee toernooien van de Haagse Rapidcyclus, die na drie jaar eindelijk weer gehouden kan worden. Van William van Zanten zijn twee artikelen opgenomen, waarvan die over goed verdedigen tegen een vork de hoofdmoot vormt. Het andere gaat over de app die door Sheila Timp, moeder van de getalenteerde Van Foreests, is geschreven om hen te trainen. Helaas is deze app vooralsnog alleen voor Android beschikbaar, een omissie die hopelijk ooit door iemand zal worden opgelost.

Bart Verbaan laat ook dit keer zien hoe je wel en hoe je beter niet kunt spelen en als sluitstuk fungeren als gewoonlijk de agenda's voor de jeugd en de senioren. Kortom, een uitstekend nummer om wat meer tijd mee door te brengen. Veel leesplezier!